Brug påsken i naturen med din hund

Højtiderne er ofte dage hvor vi har fri fra arbejde, og derfor kan sætte tid af til ferie, fritid og hyggelige stunder med de nærmeste. Også i påsken er der fridage for de fleste, og i kombination med forårsvejret, så er det den perfekte tid til at tage hunden og familien med ud i naturen.

Alle påskens aktiviteter behøver ikke at være en stor udgift, og man kan nemt pakke bilen, tage hundeburet med og begive sig på eventyr i skoven, på stranden eller på vandet.

Tag hunden med i skoven

Det kan ofte være svært at planlægge en god miniferie, når det blot er få dage man har til rådighed. Der er måske ikke helt tid til at rejse langt væk, men der er alligevel for meget tid til at man bare vil blive hjemme. I den forbindelse kan en éndagsture ud i naturen være den rette løsning.

Skal man have lidt fri fra storbyens stress og jag, så er det en fremragende plan at pakke bilen med lidt proviant, et af ens hundebure og en god bog og bare begive sig ud i den nærmeste skov.

I skoven kan både du selv og hunden får rigeligt med frisk luft og på den måde nyde den helligdag i befinder jer i.

Er din hund en vandhund?

Hvis du er mere til kvalitetstid ved stranden eller på selve vande, så vil du også opleve at din hund højst sandsynligt også synes godt om det.

Mange hunde elsker at bade eller bare gå i vandkanten, og påsken kan således være en perfekt lejlighed til et besøge et af landets bange kyststrækninger.

Kan du lide at sejle eller ro i kajak, så kan det også være en god måde at komme lidt ud af huset og få tiden til at gå på ens fridage. Hvis båden har en aflukket ræling, så er der ingen fare for hunden, men hvis der er en risiko for at den vil hoppe ud, så kan det være en god idé at anskaffe sig en redningsvest til hunde.

Ikke alle hunde er dog glade for vandet, så man skal huske at aflæse dens signaler, hvis ikke det ligner at den stortrives.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>