Er du klar til påskens sjoveste konkurrencer?

Påsken er en skøn tid. Her byder kalenderen endelig på nogle sammenhængende dage, som kan nydes med familie og venner. Og det tilmed på et tidspunkt, hvor temperaturene stiger, solen lunder og man kan nyde livet uden døre. Måske mødes I omkring en hyggelig påskefrokost eller en mere uforpligtende tur i skoven. Men uanset hvad, er påsken en kærkommen anledning til at mødes med dem man holder af.

En påske fuld af konkurrencer

Påsken er en uundgåelig del af kalenderåret. Nøjagtig lige som både Sankt Hans, jul og pinse. Familiefødselsdage, jubilæer og andre mærkedage. Og uanset om påsken står i havearbejdet, picnicens eller højmessens tegn, er det en dejlig tid for de fleste. Foråret er på vej, lyset er tilbage og man vejrer forår. Det giver fornyet energi til det meste. Men vidste du, at påsken også er fuld af konkurrencer? Så tænk blot på de sirligt klippede gækkebreve fra både små og store med ønsket om, at vinde et stort og lækkert påskeæg. Klippet efter alle kunstens regler og med et gækkevers og naturligvis et vist antal prikker. Og pas på de ikke stikker!

Vind kilovis af chokolade – og alt det andet

Af andre konkurrencer kan nævnes æggejagt, hvor det gælder om at finde alle de æg, som påskeharen har lagt. Det kan både være i stuen eller i haven – men de er absolut værd at lede efter! Og skulle man være til mere end blot chokoladeæg og gækkevers, så er der også råd for det. For der er naturligvis også konkurrencer i påsken med endnu flere og flottere præmier. Her kan du selvfølgelig vinde endnu mere dejlig chokolade. Men du kan også være så heldig at vinde gavekort til årets påskefrokost eller til indkøbene i det lokale supermarked. Og meget, meget mere!

Det tager kun et klik – så er du i gang!

Man siger at julen varer lige til påske. Men så længe tager det ikke at deltage i de mange konkurrencer op til og omkring påske. Faktisk tager det kun et par klik – så er du i gang. Er der særlige præmier du ønsker at vinde, kan du med fordel søge på dette. Måske er der en forestående konfirmation, hvor det eneste sagliggørende på ønskesedlen er en PlayStation. Så skal du blot søge på ”PlayStation+rabatkode”, for at finde fordelagtige rabatter. Og så er bare at håbe på en masse held og lykke! Husk blot at udfylde navn og mailadresse, så du er sikker på, at få besked, hvis du skulle være den heldige vinder af PlayStationen. Eller en af de mange andre fede præmier der venter derude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>