Leder du efter en påskeflirt?

Da man oftest har fri op til 10 dage eller mere over påsken, er det en oplagt tid til og prøve og finde den eneste ene. Du har en masse dage til og skyde flirten igang, så det ikke bare bliver en første date, og så drukner i begge i arbejde efterfølgende og så går der 3 måneder før i kan ses igen, og så er gnisten helt væk.

Vi giver i denne artikel nogle gode råd til, hvordan du kan finde dig en påskeflirt.

Rejs ud og find en flirt

Det er blevet yderst populært blandt unge, bare og rejse alene på storbyferie, og håbe på man møder en sød flirt eller et godt bekendtskab.

Rejser du med venner, er du måske ikke så opsøgende efter selskab, men når du rejser alene, bliver du nødt til og snakke med fremmede, hvis du vil have dit sociale behov tilfredsstillet.

Det kan også være en oplagt mulighed, hvis du leder efter en lokal der kan vise dig rundt.

Find en flirt i Danmark

Du kan også blive hjemme og prøve og finde en flirt, men hjemme er du oftest i din comfort zone, og dermed ikke lige så presset til og snakke med fremmede.
Går du på bar eller natklub, kan du ofte drikke dig mod til og gå hen til en sød en.

Det kan også være du er mere til o glede på nettet, hvor man både kan lede efter et seriøst forhold eller gå på en side som SexHunt og lede efter en sensual oplevelse.

Slap af – du har masser af tid

Det kan også være du bliver for presset og ikke når det eller bare ikke finder den rette partner og starte en flirt eller forhold op med henover påsken, men frygt ikke for dette – du har oceaner af tid.

Så hvad end du finder en til påske, sommer eller jul eller om 2 år – så hyg dig mens du kan. Jo mere komfortabel du er i dit eget selskab, jo mere komfortabel er andre i dit selskab.

Vi krydser finger for dit kærligehdsliv 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>