Påsken – en af årets absolut største indkøbshøjtider

Man siger at julen varer længe. Og koster mange penge. Men man kan faktisk sagtens sige det samme om påsken. For denne højtid følger lige i hælene på julen, når det gælder om at fylde i indkøbsvognen.  Således handler vi danskere tilsammen for godt 11 milliarder kroner, når der står påske på kalenderen. Og det er et tal, der kun er overgået af juledagene og Black Friday. Måske er det udsigten til de mange helligdagene, som man ikke ønsker at gå i møde med et tomt køleskab. Måske er det fordi man netop her samles med familie og venner omkring en god påskefrokost.

Traditioner koster

Uanset hvad årsagen måtte være til det boomende salg i foråret, kan det let slå hul i skallen på enhver økonomi. Der skal købes ind og købes æg. Masser af æg. Der skal købes sild i alle regnbuens farver. Der skal lam på bordet mindst én gang, og der skal  skaffes påskeøl til påskefrokosten og påskechokolade til ungerne. For nøjagtig lige som julen, er påsken også traditionernes højtid. Derfor er det også primært rejer, sild, lam og rugbrød vi køber. Og så naturligvis øl og snaps. Og uanset hvordan man vender og drejer det, så bliver det let dyrt.

Få overskud til lidt ekstra påske i år

Selv om man naturligvis kan spare en del ved at gå målrettet efter tilbud, så er påsken en dyr højtid.  Man kan også vælge at droppe enhver form for festligholdelse i påskedagene eller droppe chokoladeæggene. Men hvem har lyst til det? Er det lidt stramt med økonomien? Og føler du ikke der er råd til at holde en ordentlig påskefrokost? Eller købe det gode chokolade til at forsøde tilværelsen lidt med? Hvorfor så ikke låne lidt ekstra penge til at gøre påsken til noget særligt i år? Og hører du til dem, der ikke bryder sig om at skulle stå skoleret i din bank? Så er der heldigvis også råd for det.

Lån – uden at stå til regnskab

For der findes andre måder at få lidt ekstra penge mellem hænderne. En af dem er at tage et lån i en af de efterhånden mange onlinebanker. Her skal du ikke stå til regnskab for hvad pengene skal bruges til – og du har dem oftest i løbet af blot kort tid. Privatlån er både nemt og hurtigt at søge om. Og en enestående mulighed for at gøre dine drømme til virkelighed. Uanset om det gælder en drømmeferie eller muligheden for at købe lige det der skal til for at få en skøn påske!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>