Skal du bruge påsken i køkkenet?

Påsken er lang, for nogen kun 5 dage, for andre hele 10 dage. Og det kan være svært og beslutte sig for, hvad man skal bruge alt den fritid på.

Skal man tage på en ferie eller tage ud i sommerhuset?

Måske skal man bare hygge sig derhjemme med venner og familie, og måske prøve sig selv af i køkkenet, for enten og lære nogle nye færdigheder, elle finpudse dem.

Afprøv nye opskrifter

Der er rigelig tid i påsken til og afprøve helt nye opskrifter, og går de galt første gang, har du tid nok til og prøve igen og igen.

En ting du skal være opmærksom på, er de mange dage butikkerne holder lukket, så du skal være godt forberedt med alle ingredienserne – og måske skal du bruge noget specielt udstyr?

En af de mest nyttige maskiner i køkkenet er en råkostmaskine, hvis du ikke allerede har anskaffet dig en, kan du her finde den bedste råkostmaskine til netop dit behov.

Bag kager eller deserter

Er du typen med en sød tand, kan det også være du skal åbne op og selv lære, hvordan du forkæler dig selv med en god lagkage, eller bare en brunsviger eller andet lækkert fra dessert-kategorien i kogebogen.

Der er intet bedre end en friskbagt kage, og så stoltheden over, selv og have bagt den, får den ofte til og smage endnu bedre.

Eller bare lave din livret?

Det kan også være du bare vil lave din livret, eller afprøve en ret du gerne vil invitere gæster på i fremtiden, hvorfor det ofte er mere sikkert og have afprøvet opskriften tidligere, så man ikke skal være nervøs for om, man har lavet ged i den, 10 minutter inden gæsterne skal komme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>